ENCAUSTIC ART - MEHILÄISVAHAMAALAUS

                  Verkkokurssi 5.-11.10.2020

Tervetuloa mukaan oppimaan hauska, helppo ja monipuolinen maalaustekniikka!

 

Et tarvitse aiempaa kokemusta maalaamisesta, tällä menetelmällä jokainen onnistuu jo ensimmäisellä kokeilukerralla!

 

Maalaaminen on mukavaa ja palkitsevaa puuhaa myös yhdessä lasten kanssa tehtäväksi.

Saat kurssin aikana sähköpostiisi yhteensä 12 opetusvideota, jotka jäävät käyttöösi, joten voit suorittaa kurssin omaan tahtiisi. Kurssin aikana pääset jakamaan kokemuksia ja kuvia maalauksistasi yhteisessä suljetussa Facebook-ryhmässä.

 

Mehiläisvahamaalaus sopii hyvin kotioloihin, koska materiaali on myrkytön. Vahamaalaus ei tarvitse myöskään erillisiä maalaustiloja, vaan maalaaminen sujuu hyvin vaikkapa keittiön pöydän äärellä.

Jos ikinä kuvittelit, että et osaa piirtää tai maalata, tule ihmeessä mukaan kokemaan, että olet ollut väärässä!

KURSSIN AIKANA OPIT:

- Encaustic Art -tekniikan mahdollisuuksista taiteen tekemisessä ja askartelussa; mahdollisuudet ovat lähes rajattomat, ja tämän kurssin aikana opit perusteet, jonka jälkeen voit laajentaa harrastustasi haluamaasi suuntaan

- käyttämään maalausrautaa ja lämpökynää

- maalaamaan abstrakteja ja erilaisia maisemia; näistä helpoista perusteista kaikki lähtee

- maalaamaan monipuolisesti erilaisia kortteja. Yllätyt, kuinka monia erilaisia elementtejä voit korttimaalaamisesta löytää

KURSSILLA SAAT:

viikon ajan joka päivä yhden tai useamman opetusvideon sähköpostiisi. Voit katsoa videot milloin tahansa, kuinka monta kertaa tahansa, ja onnistut varmasti oikeilla välineillä ja asiantuntevilla ohjeilla

pääsyn suljettuun Facebook-ryhmään, jossa voit jakaa tuotoksiasi muiden kurssilaisten kanssa sekä kysyä vinkkejä ja lisäohjeita opettajalta. Tärkeä osa annista on yhteinen tekeminen, kannustuksen ja asiallisen kritiikin saaminen ja antaminen. Opit toisilta vähintään yhtä paljon, kuin itse videoista.

- kurssimaksun maksettuasi saat Shopmanin verkkokauppaan alennuskoodin, jolla voit tilata Encaustic Art Starter Setin erikoishintaan 47 € (norm. 55,20 €, ale n. 15 %) Tämä on loistava tilaisuus ja hinta, jota muutoin harvoin on tarjolla!

Kurssilla tarvitset Encaustic Art -maalausraudan, raaputustyökalun, mehiläisvahavärejä, ja tekniikkaan tarkoitettuja maalauspohjia (nämä kaikki sisältyvät Encaustic Art Starter Setiin), talouspaperia, suojapaperia (sanomalehtiä tai vaikka kopiopaperia) ja sukkahousun palasen.

 

Käytämme kurssin aikana myös lämpökynää, mutta ilmankin pääsee alkuun!

 

Encaustic Art -maalaustarvikkeita voi tilata verkkokaupasta: www.shopman.fi

Kurssin hinta 89e (sis alv 24%)

Kaikki yllä mainittu vain 12,70 € / päivä! 

Opettajana toimii tamperelainen taiteilija ja taideohjaaja Inka Hannula, joka on opettanut Encaustic Art -tekniikkaa vuodesta 2011 alkaen.

AIEMMILLE KURSSEILLE OSALLISTUJIEN KOMMENTTEJA: 

 

Todella innostavaa ja inspiroivaa meininkiä! Laadukasta opetusta ja ohjausta kaikenikäisille sopivan rennolla meiningillä, aidosti ihmisiä kohdaten.

Kiitos ihanasta kurssista! Mukavaa, rentoa, hyvä & lempeä ohjaus!

Kiitos paljon, oli ihan mahtavaa!! :) Innostuin todella ja tuntui, että joku lukko aukesi!! 

Kannustin 11-vuotiaan tyttäreni taiteilemaan kun itse teen etätöitä kotona. Naapurin 13-vuotias liittyi seuraan ja tytöt saivat tehtyä itsenäisesti hienoja töitä! Videot oli tehty tosi selkeästi niin, ettei minun tarvinnut käydä missään vaiheessa ohjeistamassa.

- Anja

Mielestäni tämä oli onnistunut kurssi. Ohjevideot olivat selkeitä ja niiden avulla oli helppoa ryhtyä tuumasta toimeen. Facebook-ryhmä oli hyvä lisä - pystyi kysymään neuvoja ja sai vertaistukea ja lisää ideoita muilta kurssilaisilta. Voin suositella konseptia kelle tahansa!

- Elina

Ilmoittaudu mukaan: inka.hannula(at)gmail.com

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com