top of page

Tanssi-improvisaatio - kurssit ja työpajat

Kiinnostaako vapauttava ja yllätyksellinen löytöretki oman kehon liikkeen ja improvisaation pariin? Tanssi-improvisaatiokurssilla tehdään monipuolisesti erilaisia harjoituksia, joiden avulla jokainen pääsee tutustumaan omaan ainutlaatuiseen liikekieleensä.

 

Kursseilla ja yksittäisissä työpajoissa tehdään harjoituksia sekä yksin omaan liikkeeseen keskittyen että vuorovaikutuksessa parin ja ryhmän kanssa. Harjoitusten aikana liikutaan mielikuvien, tekstin, musiikin, oman kehon tuntemusten ja aistihavaintojen pohjalta. 

 

Tanssi-improvisaatio on vapauttavaa, hauskaa ja rentouttavaa. Harjoitusten myötä itsetuntemus, luovuus ja rohkeus tanssia omalla tyylillä kasvaa. 

 

Kurssit ja työpajat sopivat kaikille luovasta ilmaisusta innostuville. Aiempaa kokemusta tanssista tai improvisaatiosta ei tarvita.

1712434124644.jpg
1712811479375.jpg

Tanssi-improvisaatio sopii tyky-päivään, synttäriporukalle, polttareihin tai vaikka osaksi jotain tapahtumaa! Kurssi tai työpaja voidaan järjestää joko tilaajan omissa tiloissa tai sitten voimme etsiä yhdessä tarpeisiin sopivan vuokrattavan tilan.

Järjestän kursseja ensisijaisesti Tampereen alueella.

 

Kysy tarjous niin suunnitellaan sopiva kokonaisuus! 

bottom of page