top of page

Toteutan maalauksia tilaustöinä sekä yksin että kuvataiteilija Teemu Raudaskosken kanssa. Alla on esitelty vaihtoehdot ja mahdollisuudet toteutuksille. Kysy lisää! Tervetuloa myös katsomaan maalauksiamme livenä työhuoneellemme Tampereella.

Inka Hannulan ja Teemu Raudaskosken yhteismaalaus

 

Olemme maalanneet yhteisteoksia vuodesta 2020 alkaen. Toteutamme teokset yhtä aikaa samaa maalauspohjaa maalaten, toistemme maalausjälkeä jatkaen. Emme suunnittele teoksia etukäteen valmiiksi, vaan annamme improvisaation ja yhteistyön viedä prosessia eteenpäin. Teosten syntyyn vaikuttavat taustalla soiva musiikki, kahden taiteilijan dialogi ja sattuma. 

Viereinen maalaus on vuodelta 2023, nelihenkisen perheen tilaustyönä toteutettu muotokuva. Lähtökohtina oli tilaajan toivoma pohjaväri, Spotify -soittolista perheen valitsemista kappaleista, jota kuuntelimme maalatessa, sekä lyhyt kuvaus jokaisesta perheenjäsenestä

Tilaustyön lähtökohdiksi voidaan yhdessä tilaajan kanssa määritellä maalauksen koko, pohjamaalauksen väri ja tyyli, käytettävä väripaletti, maalatessa kuunneltava musiikki, sekä maalauksen teema, tunnelma tai paikkasidoinnaisuus. 

Alkumäärittelyiden jälkeen maalaamme teokset omalla käsialallamme. Maalaamme akryylimaalilla. Teemme itse maalauspohjamme kertopuusta ja laadukkaasta puuvillakankaasta. Lisää kuvia teoksistamme voi katsoa nettisivuiltamme: hannularaudaskoski.com

Maalausten hinta määräytyy sen koon mukaan. Esimerkiksi 90 x 90 cm kokoinen maalaus on 1700€ sis alv 10%.

Vieressä oleva kuva on maalausinstallaatiostamme Tulevaisuuden asema Purkutaidetalo Pinni47:n 3. kerroksessa kesällä 2023.

Omat maalaukseni toteutan useimmiten akryyli- ja vahamaalauksina MDF-levyille. Teen tilauksesta eri kokoisia ja erilaisilla värimaailmoilla toteutettuja maalauksia, joiden sisältö ja tunnelma suunnitellaan yhdessä tilaajan kanssa.

Lisää kuvia maalauksistani löytyy nettisivuiltani: 

http://www.inkahannula.com

Maalaamme myös sekä yhdessä että erikseen kuvia olemassa oleviin soittimiin tai huonekaluihin. Käyttöesineiden päälle laitetaan useampi kerros lakkaa, että se kestää kulutusta.

Hinnoittelu esineen koon mukaan. Kysy lisää!

bottom of page